Рисове борошно Екструдоване 1кг

150,00

Соєве борошно екструдоване - є одним з головних компонентів міксів для виготовлення бойлів як розчинних так і варених. Вона надає бойлу гарної структури, пов'язує всі інгредієнти між собою, добре засвоюється коропом.
Давайте розглянемо чим відрізняється екструдована соєва мука від звичайної і взагалі що таке екструдування:
Екструзія - процес поєднання термічної, гідравлічної та механохімічної обробки сировини з отриманням виробів з новими структурами та властивостями. Технологія екструзії дозволяє виконувати безліч операцій, таких як змішування, пресування, нагрівання, стерилізація, варіння та формування продукту швидко, безперервно і практично одночасно в екструдері. За короткий час відбувається процес, еквівалентний тривалій термічній обробці.
Після термічної обробки покращуються смакові якості кормових продуктів, такі як утворення різних ароматичних речовин, значно підвищується активність ферментів у перетравності кормів, збільшується знешкодження деяких токсинів та загибель їх продуцентів.
У зв'язку з цим соєве борошно, що пройшло через екструдер, є відмінним недорогим джерелом рослинного білка з приємним ароматом. Вона виготовляється із високоякісних натуральних соєвих бобів. У складі соєвого борошна багато корисних речовин: жир, білок, вітаміни, мінерали, клітковина, лецитин, ізофлавони, протеїн. Амінокислотний склад соєвого білка аналогічний до тваринного білка. Цінними у складі соєвого борошна є високоякісні жирні кислоти. Соєве борошно використовується як білковий компонент в кормах для тварин і при виробництві замінників незбираного молока.
Також екструдоване соєве борошно, крім рибної промисловості, застосовують і в інших цілях, а саме - у виробництві макаронних, хлібобулочних, кондитерських та ковбасних виробів, у харчуванні людей, які дбають про своє здоров'я.
Екструдовані соєві боби можуть частково, а іноді повністю замінити рибне борошно та інші дорогі джерела білка в раціонах прісноводних і морських риб, оскільки їх амінокислотний склад повністю задовольняє потреби.
При цьому можливий дефіцит деяких амінокислот незамінних можна компенсувати додаванням додаткових джерел білка.
Високий вміст олії в екструдованих соєвих бобах знижує потребу в білковому каталізі для вивільнення з нього енергії.
Використання повножирного соєвого борошна з різним рівнем розчинності білків та уреазною активністю має великі переваги та значення.

Дивіться також