Соєве борошноє одним з важливих компонентів для виготовлення бойлів, як розчинних так і варених. Соєве борошно дуже багате на рослинні білки, протеїни, вітаміни групи A, E, PP, тіаміну та рибофлавіну. Для створення бойлів - соєве борошно є найпоширенішим компонентом і використовується в таких цілях: - як сполучний компонент; - наповнювачі, що підвищують в'язкість тесту; - вміст білка у фурункулі близько - покращує структуру та підвищує пластичність; - дозволяє зберігати бойли свіжими протягом тривалого часу. Високий вміст рослинної олії та вміст білка роблять це борошно дуже популярним цілорічний інгредієнт з багатьма перевагами. На додаток до своїх ефективних властивостей, що зв'язують, борошно має привабливий солодовий смак, надає суміші еластичність, полегшуючи катання, відносно недорогий і зберігає вологість приманки. Сьогодні соєві боби високо цінуються у всьому світі за високий вміст білка. Він широко використовується як замінник м'яса та інших продуктів тваринного походження.