Кукурузне борошно екструдоване 1кг

70,00
Екструдоване кукурудзяне борошн;- є одним з головних компонентів міксів для виготовлення бойлів як розчинних, так і варених. Вона надає бойлу гарної структури, пов'язує всі інгредієнти між собою, добре засвоюється коропом. Екструдоване кукурудзяне борошно - це кукурудзяне борошно, що пройшло спеціальну обробку в екструдері.
Технологія екструзії дозволяє виконувати безліч операцій, таких як змішування, пресування, нагрівання, стерилізація, варіння та формування продукту, швидко, безперервно та практично одночасно на одній машині. За короткий час відбувається процес, еквівалентний тривалій термічній обробці.
Після термічної обробки покращуються смакові якості кормових продуктів, такі як утворення різних ароматичних речовин, значно підвищується активність ферментів у перетравності кормів, збільшується знешкодження деяких токсинів та загибель їх продуцентів.
Екструдована кукурудзяна мука є продуктом з високим вмістом білка та низьким вмістом жиру. Цей продукт цікавить виготовлення бойлів в основному завдяки наявності високих емульгуючих властивостей і завдяки відмінним сполучним характеристикам. Екструдована кукурудзяна мука набагато краще засвоюється організмом риби. Екструдована кукурудзяна мука ідеально поєднується з усіма інгредієнтами, що використовуються для виготовлення бойлів. Крім приготування бойлів, використовується як добавка до підгодовування. На відміну від звичайної кукурудзяної муки екструдована при лові протягом має сильніші зв'язки з підгодовуванням і менш швидку розчинність. Екструдована кукурудзяна мука має яскраво виражений аромат попкорну.
Дозування суміші для виробництва бойлів, що рекомендується, - не більше 10%. Занадто багато екструдованого борошна може призвести до утворення еластичного тіста.
Очевидно, ця унікальна обробка майже подвоює поживну цінність корму.
Однорідність складу покращує смакові якості, усуває неприємні запахи, а руйнування полісахаридів збільшує частку цукрів. Під впливом температури та тиску корм стерилізується та дезінфікується.
Насправді було показано, що екструзія значно покращує смак кінцевого продукту.

Дивіться також