Рисове борошно - є одним з головних компонентів міксів для виготовлення бойлів як розтварних так і варених. Рисова мука надає бойлу хорошу структуру, поглинає жири при цьому не порушує поживні та смакові якості бойла. Рисове борошно - це продукт, що отримується шляхом подрібнення рисових зерен. Рисове борошно білого кольору з сірими частинками, м'яке, порошкоподібне, без смаку та запаху. У рисовому борошні міститься 80% крохмалю і не містить частинок, які допомагають при склеюванні бойлів. Це ідеальний безглютеновий продукт, що містить велику кількість вуглеводів і не багатий на білок і жир. Рисове борошно містить мінерали, вітаміни та ліпіди. У виготовленні бойлів рисове борошно зазвичай використовується для: - Збільшення часу розщеплення варених бойлів; - Наповнювачі, тісто стає менш липким; - Бойли стають більш щільними; - рисова мука дуже добре вбирає вологу і тому видаляє воду з продукту.