Рибне борошно LT 94 1кг

340,00
Рибне борошно LT-94- виготовляється зі свіжої риби і є одним із головних компонентів при виготовленні бойлів. Вона багата високим вмістом протеїну, білка та амінокислот, тому вона дає сильний харчовий сигнал рибі.
Насправді маркерів рибного борошна багато, але найчастіше виготовлення бойлов наводиться борошно з маркуванням LT94. Це високобілкова мука з вмістом білка строго вище 70%. У цьому його засвоюваність сягає 94%.
Рибне борошно легко засвоюється і перетравлюється в організмі коропа, тому короп дуже любить бойли і підгодовування в яких міститься рибне борошно.
Технології виробництва рибного борошна дозволяють зберегти найважливіші та привабливі інгредієнти в кінцевому варіанті. Рибне борошно LT94 виготовляється із замороженої риби, яка проходить термічну обробку і потім після подрібнення утворюється борошно з цих компонентів. Кількість жиру в цій муці становить 11%, що позитивно позначається на терміні придатності.
Рибне борошно має різкий запах та відповідний аромат при зіткненні з водою – який приваблює рибу та дає їм сигнал про годування.
Основною перевагою рибного борошна є високе співвідношення білків та амінокислот, а також такі мінерали, як залізо, фосфор та кальцій, які позитивно позначаються на здоров'ї риб.

Дивіться також