Борошно Коноплі 1кг

140,00

Конопляне борошно – продукт із високим вмістом білка. Має емульгуючі властивості, поглинає вологу і використовується як сполучний в бойлах. Конопляне борошно набагато краще засвоюється організмом риби. Його можна поєднати з усіма інгредієнтами, які можна використовувати для виготовлення бойлів. Добре тримає форму та не залежить від температури навколишнього середовища. Крім приготування бойлів, його використовують як добавку до приманки. Коли лов відбувається на протязі - додана конопляна мука має такі властивості, яка не дозволяє швидко розсипатися підгодівельним кулям. Борошно з насіння конопель має м'який, але характерний запах, який надає бойлам аромату, який притягує рибу.

 У складі цього продукту входить близько 20 амінокислот, деякі з яких є незамінними. Тобто вони не синтезуються організмом і можуть поповнюватись тільки за рахунок прийому їжі. До них відносяться метіонін, аргінін, триптофан, лізин та ін. Конопляне борошно не містить глютену. Насіння конопель багате на вітаміни. Серед них можна виділити токофероли, які відносяться до антиоксидантів та сприяють регенерації клітин шкіри. У ньому також міститься вітамін Е та В – який так цінується як рибами так і людьми. Крім корисних вітамінів, продукт також містить типові жирні кислоти, такі як омега-3 та омега-6.
Рекомендується додавати конопляне борошно у всі інгредієнти під час створення бойлів. Так як вона в основному допомагає залучити більшу рибу, таку як короп, карась, сазан, лин і лящ. Вона знаходиться у вигляді порошку, що дуже зручно при додаванні в підгодівельну суміш.

Дивіться також