Горохове борошно (Вищий Гатунок) 1кг

40,00
Горохове борошно- є одним з основних інгредієнтів як для розчинних, так і для варених бойлів. Рибалки використовують його для приготування наживки та підгодовування. За своєю поживністю і вона вища від пшеничного та будь-якого іншого борошна. Вона дуже добре засвоюється в шлунку коропа, надає бойлу поживності та багата на вітаміни та білки.
Також з горохового борошна рибалки дуже часто виготовляють мастирку. Мастирка часто використовується для лову білої риби. Правильно приготовлена мастирка довше тримається на гачку і може використовуватися як при звичайному, так і при лові фідера.
На підгодовування з горохового борошна клює найрізноманітніша риба. Підходить для лову коропа, ляща, сазана, язя, краснопірки, голавля, окуня, карася та інших видів риб.
Горохове борошно містить вітаміни B, A, E, H, PP та мінерали, такі як калій, мідь, марганець, залізо, кремній, фосфор, натрій, що зустрічаються в природі цукру та харчові волокна. Продукт не містить глютена.
Горохова борошно має три важливі властивості:
- утворення каламутної хмари при попаданні у воду;
- завдяки великій вазі швидко опускається на дно;
- з іншими інгредієнтами підгодовування слабо склеюється.
Всі три характеристики виконують різні функції, але важливі при приготуванні сумішей підгодівлі.

Чим же гарна горохова борошно для риболовлі?
Підгодовування з гороховим борошном утворює на дні сильну каламутну білу хмару, яка утворюється при опусканні приманки на дно. Риби почуваються в цій хмарі в безпеці, оскільки вона маскує хижаків.
А також завдяки тому, що горохова борошно добре склеюється - її додають в підгодовування якщо треба щоб підгодовування було більш липким і при попаданні у воду не так швидко розчинялося. Горохове борошно хороше для розриву зв'язку між насадкою та підгодовуванням. Вона добре працює як у стоячій воді, так і на течії.
У глибоких водах або на ділянках з сильною течією такі приманки не досягають дна і розчиняються у воді раніше, ніж годівниця досягне дна.
Тому, якщо ви ловите рибу в дуже глибокій воді або при сильній течії, може бути корисно збільшити кількість борошна горохового в рецепті підгодівельної суміші. Це створить каламутну хмару і каламутний шлейф і є шанс, що приманка досягне дна.

Дивіться також