Годівниця Flat-Classic BIG 80г

40,00

Годівниця Flat - Classic BIG 80г - має розміри 35х55мм, тому вміщує більшу кількість підгодовування. Пластикова частина міцна та надійна, виготовлена ​​з первинної сировини, вантаж надійно закріплений у тілі годівниці.

Найкраще застосовувати Flat Classic BIG з насадками середнього розміру: опариш, кукурудза, горох, тигровий горіх, pop-ups і бойли до 16мм. Підходить для використання як з класичними підгодівельними сумішами так і разом з пелетсом, підгодовування добре тримається незалежно від дальності та умов лову.

Завдяки нижньому положенню вантажу, при падінні на дно флет-годівниця завжди лягає насадкою з кормом догори, залишаючись у вільному доступі для риби. Годівниці вагою 80, 90 і 100 г мають зміщений центр ваги, такою флет-годівницею легко робити далекі і точні закидання, навіть не беручи до уваги бічний вітер. Для зручності та правильного заповнення годівниці підгодовуванням, найкраще користуватися разом із прес-формою XXL для годівниці Flat-Method BIG. Класична овальна форма підходить для більшості умов лову риби. Якщо умови лову вітряні, а дальність лову значна, рекомендуємо замість пильника використовувати: Трубку стабілізатор для Flat годівниць.

Дивіться також